;

Online akce (nejen) v dobách epidemie Koronaviru

Určitě i vy přemýšlíte, jak si zajistit příjem během všech aktuálních omezení souvisejících s koronaviremzatímco jsou všechny veřejné akce zakázané.

 

Aby kultura, která v současné chvíli zažívá těžké časy přežila, je důležité, aby se akce konaly i nadále ve formě, jakou nám situace a technologie umožňují. Rádi bychom vám proto nabídli možnost prodeje ONLINE akcí, které se konají ve virtuálním prostředí formou video streamu.


Online video stream

Představujeme vám INVITON videostream. Prodávejte vstupenky na streamované online představení. INVITON videostream umožňuje jak livestream tak i videozáznam. S touto platformou můžete jednoduše prodávat svůj kompletní obsah.

Zabezpečení

Streaming je zabezpečen tak, aby ho mohl shlédnout pouze oprávněný držitel vstupenky. Nehrozí, že odkaz a obsah na váš stream bude pirátsky zkopírován.

Jak to funguje

Po zvolení formy akce [livestream, videozáznam] a jednoduchém nastavení celé akce může začít online prodej vstupenek. Platící zákazník dostane email, ve kterém je unikátní kód umožňující přístup na stream na skrz INVITON portál. Pokud stream ještě není online, zobrazuje se odpočítávání do začátku, které automaticky plynule přechází do streamu videa.

Vlastní design

V nastavení své akce si navrhnete vstupenku i email, který přijde zákazníkovi po dokončení a zaplacení objednávky. Můžete tak například vytvořit limitovanou edici vstupenek a sladit veškerý design akce s barvami vaší společnosti. Kreativitě se meze nekladou.

Kontakt

Inviton s.r.o.
Dvořákovo nábrežie 8
811 02 Bratislava
Slovenská republika